Descripción de la empresa
Empresa: Institució Familiar d´Educació
de trabajadores: 1000
Página web: www.institucio.org
Descripción actividad: Som un grup educatiu amb 13 col·legis arreu de Catalunya i Balears que aplega més de 700 professors i professores per atendre 8000 alumnes i 5000 famílies. Busquem professors amb talent que creguin en l´educació com a veritable motor de creixement integral dels nostres alumnes. Professors i professores compromesos amb la missió, visió i valors d´Institució. El que valorem dels nostres mestres i professors-es és la il·lusió, la implicació, la predisposició a formar-se contínuament, el compromís amb els valors cristians i la capacitat d´innovar. Nous temps, nous reptes, noves il·lusions Atreveix-te a somiar! Amb aquest repte neix Aude!, el nou pla docent de la Institució Familiar d’Educació per al període 2016-2020. Aude! vol ser un projecte ambiciós i innovador, on es trobin els fonaments i mètodes clàssics de l’educació amb les noves metodologies pedagògiques, i on el centre d’atenció sigui cadascun dels nostres alumnes. Ens proposem com a objectiu el desenvolupament personal íntegre i la capacitació professional de cadascun d’ells.
Ubicación
Población: Palma de Mallorca
Provincia: Illes Balears
Pais: España
Descripción de la oferta
Referencia: 7398
Fecha: 12/09/2017
Puesto: Professor/a Filologia Catalana
Sector: Enseñanza
de vacantes: 1
Area funcional: Educación / Formación
Categoría profesional: Profesor de ESO y bachillerato
Descripción: Impartir les classes de llengua i literatura a l´ESO i Batxillerat en un 75% de dedicació amb possibilitats d´ampliar.
Requisitos
Estudios mínimos: Licenciado: Filología Catalana
Experiencia mínima: Entre 2 y 5 años
Requisitos mínimos: Filologia Catalana i acreditació pedagògica de l´antic Cap o Màster de Formació del professorat de Secundària.
Experiència mínima de 3 anys
Vocació docent
Capacitació del mallorquí.
Requisitos deseados: Habilitats assertives i d´equip.
Coneixement de les noves pedagogies.
Habilitats creatives.
Tipo de contrato
Tipo de contrato: Indefinido
Duración de contrato: Indefinit
Jornada laboral: Parcial
Comparte
Servicio ofrecido por Educajob.com