Descripción de la empresa
Empresa: Punt i Seguit Centre de Formació
de trabajadores: 3
Página web: www.puntiseguit.com
Descripción actividad: Punt i Seguit és un projecte educatiu que potencia la millora acadèmica i personal de l’alumne a partir de l’anàlisi de les seves necessitats i el disseny d’estratègies personalitzades. Aprofitant la dinàmica de grup fomentem la seva autonomia, capacitat crítica i l’actitud positiva vers l’esforç, habilitats que considerem essencials per a orientar amb èxit el seu futur. Considerem que tenim una forma de treballar diferent. No respon al que normalment s’entén sota el nom d’«acadèmia», ja que la nostra feina transcendeix el reforç escolar a l’ús, centrat simplement en el repàs de les matèries que s’imparteixen a l’escola o a fer els deures del dia següent. El nostre mètode parteix d’una relació molt estreta amb l’alumne per poder incidir més a fons en el seu aprenentatge. Tampoc ens limitem a una tasca puntual, per aprovar uns exàmens en un espai reduït de temps, sinó que treballem a mig termini per suggerir estratègies que s’adaptin a les necessitats de cadascú. D’aquesta manera cada alumne podrà assolir els objectius marcats… i sovint pel camí descobrirà que pot aconseguir-ne de nous que ni es plantejava! El nostre ventall d’alumnes és ampli, ja que el nostre mètode permet enfortir les virtuts de cada persona i alhora incidir en els seus punts febles. Així, tenim alumnes que volen apujar les seves notes per entrar en una carrera concreta, uns que necessiten aprovar el curs o recuperar llacunes pendents, i d’altres que han de millorar tècniques com l’expressió escrita o bé adquirir un hàbit d’estudi regular.
Ubicación
Población: Barcelona
Provincia: Barcelona
Pais: España
Descripción de la oferta
Referencia: 7750
Fecha: 12/10/2019
Puesto: Profesor/a Ciencias Bachillerato y Selectividad
Sector: Enseñanza
de vacantes: 1
Area funcional: Educación / Formación
Categoría profesional: Profesor de ESO y bachillerato
Descripción: Busquem un professor de ciències per impartir classes de reforç de les assignatures de matemàtiques, física, química, tecnologia, i a poder ser economia. Són grups de màxim 4 alumnes de batxillerat i preparació per a la selectivitat. Es valorarà la motivació per integrar-se en un projecte educatiu amb anys de recorregut que es diferencia de les apostes tradicionals d’acadèmies i altres classes de repàs pel paper central que s’atorga al seguiment tutorial de cada alumne. Necessitem una persona amb clara vocació docent i àmplia experiència que vulgui aprendre de l’equip i aportar la seva visió sobre les estratègies idònies per aplicar en cada cas. Ha d’estar motivat per a treballar amb adolescents, adaptar-se als continguts de cada escola i participar de forma activa en la vida de Punt i Seguit. Per a nosaltres és fonamental que es comparteixi la filosofia de base. Més informació a www.puntiseguit.com.
Requisitos
Estudios mínimos: Licenciado: Química
Experiencia mínima: Entre 2 y 5 años
Requisitos mínimos: Llicenciat en Química, Física, Matemàtiques, Biotecnologiia, Biologia,....

Valorarem de manera positiva les persones que:

- aportin idees noves al projecte.
- prioritzin la persona i els principis per damunt de tot.
- s’ho passin bé a la seva feina.
- transmetin una visió positiva sobre el treball i el coneixement.
- vulguin seguir aprenent de manera constant.


En canvi volem que s’abstinguin els perfils que:

- busquin només fer classes de manera puntual o a molt curt termini.
- siguin poc polivalents i estiguin acostumats només a la sessió magistral.
- no sàpiguen vincular de manera positiva i propera amb l’alumne.
- treballin de forma individualista sense tenir en compte l’equip.
Requisitos deseados: Es valorarà que el candidat compagini aquesta feina amb una altra ocupació, ja sigui amb estudis o treball.

Disponibilitat des de les 15:30 a 20:30. El contracte serà de 15h setmanals, però a mesura que avanci el curs, la jornada laboral s´incrementarà, i així mateix el salari.
Tipo de contrato
Tipo de contrato: Indefinido
Duración de contrato: fins fi de curs i posteriorment indefinit.
Jornada laboral: Parcial
Horario: jornada de 15h setmanals
Comparte
Servicio ofrecido por Educajob.com